Firstdate

firstdate hemsida

Bild på Firstdate hemsida

firstdate

 

 

Fördelar med Firstdate

  • En av nordens största dejtingsajter
  • 100.000 besökare singlar / dag
  • Träffgaranti och pengarna tillbaks
  • 8/10 hittar kärleken
  • Ny medlem var 30:e sekund
  • Roliga aktiviteter och guider
  • Känd dejtingsajt i Sverige
  • Trygghetsgaranti

Gratis registrering!

registrera dig

 

 


Inga förbindelser eller kostnader. Skapa din profil, sök singlar 
och mycketmer på Firstdate helt kostnadsfritt.

Om Firstdate

Firstdate har funnits sedan 2008 och de hade redan från början ambitionen att bli den populäraste dejtingsajten i Norden. Vilket de också lyckats med. Idag, många år senare, har Firstdate över 1 miljon aktiva medlemmar och varje dag besöks dejtingsajten av ca 100.000 spännade singlar.

Firstdate är faktiskt den sajt som har flest aktiva singlar varje dag i norden och hela 82% av deras s.k guldmedlemmar lyckas träffa någon att inleda ett förhållande med.

Eftersom det är så många medlemmar som faktiskt träffar varandra så erbjuder Firstdate en unik träffgaranti. Vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du varit en prenumererande guldmedlem i minst 6 månader.

firstdate bild

Välkänd dejtingsajt som ökar chanserna

Firstdate är en av de populäraste dejtingsajterna i Sverige. Det innebär att det också finns väldigt många Svenska singlar som söker kärlek på sajten. Som medlem hos Firstdate får du de bästa verktygen, förstklassig support och ett enormt urval av härliga singlar att lära känna.

Det är säkert och tryggt hos Firstdate

Firstdate har satsat hårt på säkerheten, tryggheten och medlemmarnas integritet. Alla person- och kontaktuppgifter hanteras helt i enlighet med personuppgiftslagarna och det är bara du som medlem som avgör när och till vem som dina uppgifter ska lämnas.

Bra guider och tips

Firstdate vill att du ska lyckas så bra som möjligt, därför får du ta del av intressanta guider och användbara tips som kan vara nyttiga inför din nätdejting. Detta för att du ska känna dig så trygg som möjligt med dina nya kontakter och för att du ska kunna gå in helhjärtat för att hitta kärleken.

Firstdate support och kundtjänst

Om du har frågor, synpunkter eller problem så finns Firstdate’s kundtjänst nära till hands. Om du upplever brister i deras tjänst eller om du har goda idéer att dela med dig av, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till Firstdate med dina synpunkter. De försöker alltid vara lyhörda när det gäller sina medlemmar och deras tjänst. Det är trots allt genom medlemmarnas synpunkter som de kan göra sin tjänst bättre.

Gratis registrering!

registrera dig