Match.com

match.com bild

Bild på Match.com hemsida

Match.com logga

 

 

Fördelar med Match.com

  • Sveriges största dejtingsajt
  • 20.000 aktiva singlar varje dag
  • Mobil dejting via enkel app
  • Mycket roliga funktioner
  • Välkänd dejtingsida
  • Hög kvalitetskontroll av medlemmar

Gratis registrering!

registrera dig

Inga förbindelser eller kostnader. Skapa din profil, sök singlar och mycket mer på Match.com helt kostnadsfritt.

Om Match.com

Match.com är dejtingsajten för dig som söker efter den stora kärleken. Enligt en undersökning från SIFO (2009)  visar det sig att 55 personer finner kärlek på Match.com -varje dag. Företaget och tjänsten grundades i USA 1995 och de har funnits i Sverige ända sedan 2002. Det Svenska kontoret ligger i Stockholm på Grev Turegatan. Sajten är en mycket aktiv dejtingsajt där du verkligen trivs som singel. Match.com jobbar hårt för att alla medlemmar ska trivas och känna sig trygga. Nedanstående saker är några fördelar med Match.com.

match.com dejting

Bra kvalitetskontroll.

För att alla profiler ska vara seriösa kontrollerar Match.com alla profiler och bilder manuellt innan de publiceras på sajten. Medlemmarna granskas kontinuerligt för att förhindra avvikande och stötande beteenden. Om man blir utsatt för någon obehaglig eller otrevlig medlem kan man anmäla detta till Match.com.

Säkert och anonymt.

Match.com har en omfattande integritetspolicy där de aldrig lämnar ut kontaktuppgifter till andra medlemmar eller företag. All kommunikation inom tjänsten sker helt anonymt och du kan känna dig trygg som medlem.

Ta en paus eller inaktivera din profil enkelt.

Du kan välja att tillfälligt frysa din profil om du vill ta en paus med dejtingen. Din information och profil försvinner då tills dess att du aktiverar den igen. Under tiden som profilen är inaktiverad får du inga mail från Match.com.

Du väljer vem som kan kontakta dig.

Använd Match.com’s kontaktfilter för att ställa in flera olika kriterier som måste uppfyllas för att andra personer ska kunna kontakta dig. T.ex kan du välja att inte bli kontaktad av personer utanför Sverige eller personer som inte uppfyller vissa av dina krav.

Du kan även blockera en medlem om du inte önskar kontakt från denna person. När du blockerar en profil kan den personen inte längre kontakta dig eller bjuda in till chat.

match.com mobilMobil dejting på Match.com

Match.com har en av de bästa apparna för mobil dejting. I appen kan du göra allt från att söka singlar till att maila, chatta, skapa quiz och mycket mer. Allt som går att göra på datorn fungerar även i mobilen och det gör Match.com till en av de mest användarvänliga dejtingsajterna. Appen fungerar i alla smartphones och surfplattor oavsett tillverkare och operativsystem.

Gratis registrering!

registrera dig