Mazily

Mazily hemsida

Bild på Mazily’s hemsida

mazily

 

 

Fördelar med Mazily

  • Unik och modern dejtingsajt
  • Växer enormt mycket
  • Logga enkelt in med Facebook
  • Enkelt att söka singlar
  • Möjlighet att ”följa” profiler
  • Bra och modern mobilapp

Inga förbindelser eller kostnader. Skapa din profil, sök singlar och mycket mer på Mazily helt kostnadsfritt.

Om Mazily

Mazily har funnits sedan början av 2012 och är en dejtingsajt som främst är för de som är intresserade av kultur. Dejtingsajten är en naturlig mötesplats på nätet för alla som gillar musik, film, konst, litteratur, scen eller design. Dessa intressen använder Mazily som katalysatorer för nya och spännande möten mellan singlar.

Tanken är att det ska vara möjligt att hitta någon på Mazily att gå med på ett storstadsevenemang, på krogen eller en helt vanlig dejt. Mazily är din guide till kärleken och de bästa kulturupplevelserna och om dessa kan kombineras på bästa sätt så skapas också de bästa förutsättningarna för att det ska klaffa mellan dig och din dejt.

En modern och nytänkande dejtingsajt

Direkt när du besöker Mazily förstår du att dejtingsajten är annorlunda -på ett bra sätt. Här har de lyckats sammarbeta med Facebook. Som medlem på Facebook kan du snabbt, genom appen, skapa en profil på Mazily. Det innebär självklart inte att din profil på Mazily kommer att presenteras på din Facebook sida. Den enda information Mazily hämtar är den information som krävs för att enkelt kunna skapa en profil.

Modern mobilapp för aktiva dejtare

Mazily har en modern och mycket bra mobilapp som fungerar till alla mobiler och surfplattor. Denna tjänst är perfekt för dig som är aktiv och ofta är på språng. Du kan när som helst gå till appen och hantera din profil samt söka och interagera med andra spännande singlar.

Mazily är perfekt för stadsbor

Vem som helst kan naturligtvis dejta på Mazily. Även om de satsat lite extra på personer i och runt Sveriges storstäder. Med det menas att Mazily hjälper till att föreslå dejtingplatser, evenemang, konserter och mycket mer som likasinnade singlar kan mötas upp på för att dela sina intressen.

En uppmärksammad dejtingsajt

Mazily har uppmärksammats av hela Sverige och förväntas bli nästa genombrott i dejtingbranschen. SvT, DN, SR och Göteborgsposten är bara några stora medier som uppmärksammat denna moderna kreation och vi kan förvänta oss att fler och fler provar lyckan med att hitta kärleken hos Mazily.