Skip to main content

Dejta på resan för att finna riktig spänning

Att resa är ett fantastiskt sätt att möta kärleken på. Oavsett om du åker med eller utan en dejt. Vi vill nu tipsa dig om hur du kan gå till väga om du vill åka på en resa för att träffa någon eller om du åker på en resa tillsammans med din dejt som du träffat på t.ex en dejtingsida.

Möt kärleken på resan

Vem tycker inte att det är fantastiskt roligt och upplevelserikt att resa? Faktiskt det också något magiskt när det gäller kombinationen av kärlek och resa. När du är utomlands slappnar du oftast av på ett helt annat sätt en under dina lediga tider hemma. Du känner ev. inte personer på din destin
ation och det är ingen person som känner dig som personer runtomkring dig hemma gör. Du är främmande för både land och befolkning vilket gör att du inte behöver tänka på att göra bort dig, stöta på ett gammalt ex eller annat dylikt som kan förstöra din semesterfrid.

Om du vill ha goda chanser att träffa någon som du kan bli långvarig med då har vi ett mycket bra tips till dig! Satsa på att åka till ett resmål där det är vanligt med svenska turister. Kanske en resa till Thailand vore ypperligt då resmålet i sig är fantastiskt och många från Sverige väljer ofta att åka till detta land som både erbjuder, värme, upplevelser och eventuellt ett möte med kärleken.

England – Det romantiska alternativet

Om du inte är sugen på den tropiska eller kanske bara hellre vill vara borta under en kortare tid som t.ex. en weekend är England ett mycket bra alternativ. Brighton är tillexempel  speciellt känt för sin vackra strandpromenad – “London by the sea”. Ett romantiskt promenadstråk längst havet som även kallas walk in “The Lanes”. I Brighton finns även mängder med mysiga restauranger och andra sevärdheter som kan skapa fina ögonblick och stunder samt romantiska minnen. Vi kan varmt rekommendera en romantisk weekend i Brighton för dig som nyligen funnit en intressant dejt eller kanske också överraska din kommande dejt med en drömlik helg.

Ta med dejten på en resa

Om du lyckats hitta en intressant person genom dejting på nätet eller annan plats kan en resa tillsammans vara den extra kicken som gör att ni verkligen faller för varandra. En resa gör att ni endast kan fokusera på varandra då ni inte är hemma i vardagen, som vi ovan nämnt, ni kan slappna av, ha roligt, uppleva olika ting tillsammans och även erfara varandra.

Att uppleva och se fantastiska saker tillsammans på resmålet ger er båda en magisk erfarenhet. Tänk att ta med er dessa erfarenheter och minnen i resten av era liv samt återberätta för andra hur ni träffades och fann kärleken till varandra på en helt annan nivå.