Skip to main content

Be2

Att hitta en dejtingsida på nätet är inte speciellt svårt, men att hitta en som verkligen fungerar bra och känns seriös kan vara betydligt knepigare. Be2 är en dejtingsajt som har blivit mycket omtalad under åren, främst för deras spännande funktioner och den moderna teknik som används för att matcha ihop medlemmar med varandra. Be2 startade upp under år 2004 och har alltså varit aktiva på marknaden väldigt länge. Här hittar du en seriös dejtingsajt för seriösa människor som verkligen letar efter ett riktigt förhållande. I dagsläget finns det över 760 000 medlemmar på sajten, men hur många som är aktiva av dessa är desto svårare att veta. Även som gratismedlem kan du få tillgång till många av de underhållande funktionerna som finns på sajten, men när det kommer till att faktiskt ta kontakt med andra medlemmar behöver man först välja ett abonnemang.

Inriktning

När man registrerar sig hos Be2 får man först genomgå ett personlighetstest. Resultaten och svaren från detta test kommer sedan att användas när du ska matchas ihop med andra singlar. Av denna anledning är det mycket viktigt att du besvarar frågorna så gott det bara går. Hos Be2 är det seriösa singlar som letar efter ett seriöst förhållande som gäller och det är väl egentligen den enda inriktning som sajten har. Be2 fokuserar mycket på att se till så att medlemmar får kontakt med människor som delar samma intressen eller som helt enkelt är på jakt efter samma sak i livet, t.ex. ett meningsfullt förhållande. Genomsnittsåldern hos Be2 ligger på cirka 35 år.

Funktioner och egenskaper

Idag är det inte ovanligt att dejtingsidor är fullproppade med olika typer av funktioner. Ju mer funktioner desto bättre, tycker några, och andra vill ha det så enkelt som möjligt. Hos Be2 är de enbart grundläggande funktioner som gäller, och det som får sajten att sticka ut som mest är deras personlighetstest som gör det lättare för dig att bli ihopmatchad med rätt person. Naturligtvis kommer man även att kunna skicka olika typer av signaler, meddelanden och chatta privat med andra medlemmar, men utöver detta är det inte speciellt många fler funktioner att använda sig av. En detaljerad sökfunktion finns dock tillgänglig, men även detta känns väldigt basic.

Mobil/app

Idag använder sig majoriteten av alla människor av en smartphone av något slag och Be2 har naturligtvis dragit nytta av detta. Be2 erbjuder en nedladdningsbar applikation som fungerar på iOS och Androida enheter, men det går även bra att använda webbläsaren och logga in på den mobilanpassade hemsidan. Att ladda ner appen är helt gratis och du använder dig av samma inloggningsuppgifter som på den vanliga hemsidan. Det går även bra att registrera ett konto direkt i applikationen om så önskas.

Login och registrering

När du registrerar dig hos Be2 kommer du att få genomgå ett personlighetstest där du får besvara frågor om dig själv och dina önskemål. När du har tagit sig igenom detta steg kan du gå vidare för att skapa en profil om dig själv, skriva en presentation eller ladda upp bilder. Välj mellan 3, 6 eller 12 månaders abonnemang. Månadskostnaden varierar beroende på hur länge du vill vara medlem.

Omdömen

Be2 har faktiskt fått riktigt bra omdömen, även om det är en sajt som man kanske inte hört talas om speciellt ofta. Det finns många att komma i kontakt med och sidans enkelhet bidrar till att den är mycket användarvänlig och enkel att navigera på. Många uppskattar den matchmakingfunktion som finns tillgänglig och menar att den fungerar betydligt mycket bättre än på många andra sajter. Här slipper man bläddra igenom tusentals andra medlemmar för att hitta en som passar in på önskemålen.