Skip to main content
c-date header

C-Date

C-date är dejtingsajten för dig som är ute efter lite skoj och kanske inte lägger så stor vikt i att starta ett seriöst förhållande. Här finns tiotusentals spännande singlar från Sverige som kort och gott är ute efter samma sak, lite skoj och spänning.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: 18+ sexdejting
Webbsida: c-date.se
Support: service@c-date.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 649 kr / mån
6 mån: 449 kr / mån
12 mån: 399 kr / mån


😀 Fördelar

  • Stor medlemsbas.
  • Lika stor andel män som kvinnor.
  • Beprövad tjänst som funkar.

🤔 Nackdelar

  • Killar måste ha premium konto.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp Matchningar  


Liknande dejtingsajter:
Badoo | Tinder


Om C-Date

C-Date är en dejtingsajt med över 36 miljoner användare världen över. Sajten är definitivt nischad, men alla är välkomna så länge man söker samma typ av relation som sajten är inriktad på. Du kan använda tjänsten både via datorn och appen, vilket gör det hela väldigt enkelt. Kort och gott kan det sägas att C-Date är en ny, modern dejtingsajt som är utmärkt för somliga, men ett stort ”Nej!” för andra. Är du nyfiken på att veta mer? Då har du kommit helt rätt.

Inriktning / Nisch

Idag kan man hitta allt fler kontroversiella dejtingsidor, och C-Date hamnar definitivt också i den kategorin. Sajten är nämligen inriktad på anonyma, passionerade äventyr. Det framgår inte huruvida tjänsten är till för dem som redan har ett förhållande eller inte, men det ligger stark betoning på anonymitet och kravlösa kontakter. Därför kan vi dra slutsatsen att alla är välkomna att registrera sig på sajten, men du som söker en långvarig relation kanske inte skulle få ut så mycket av just C-Date.

Funktioner / Egenskaper

När du som kvinna blir medlem på C-Date blir du automatiskt premium-medlem, vilket innebär att du får tillgång till alla funktioner. Som man, däremot, måste du betala en månadsavgift för att bli premium-medlem. Så länge du är gratis-medlem kan du bara skapa ett konto ta emot meddelanden – det är allt. Du måste alltså vara premium-medlem för att kunna skicka meddelanden.

C-Date erbjuder också ett antal funktioner för att måna om kundens anonymitet. Bland annat är det inte obligatoriskt att ladda upp bilder för att kunna söka efter andra medlemmar. Dessutom har man satsat på starkt profilskydd och manuell kontroll av bilder. Som premium-medlem kan du naturligtvis skicka bilder också.

Mobil / App

Du som föredrar dejting-appar kan snabbt och enkelt ladda ner C-Dates app. Den fungerar bra på både Android och iOS, och gör det enklare att chatta även när du är på språng. Appen fungerar som vilken annan app som helst, d.v.s. den är snabb och enkel att använda. Det enda som krävs är att du loggar in.

Login

Att skapa ett konto på C-Date är en enkel process. Du registrerar dig via hemsidan eller appen, och till skillnad från andra dejtingsidor är det inte möjligt att registrera sig via Facebook eller Google+.

För att komma igång gäller det att först svara på ett antal frågor, men de är inte så många. Kanske beror det på att sajten inte är inriktad på att leda till seriösa relationer.

Omdömen

De flesta dejtingsidor brukar få ungefär lika många positiva som negativa omdömen, men när det gäller C-Date kan vi se något helt annat. Går man in på Trustpilot kan man hitta mängder med omdömen, men nästan alla är negativa. De flesta användare som kommenterat har bara gett tjänsten en (i vissa fall till och med ingen) stjärna.

Vad är det som orsakar den negativa kritiken? Enligt dem som lämnat omdömen är sajten en typ av bedrägeri. Många påstår att de kvinnliga profilerna är fejk och att deras enda syfte är att försöka locka männen att använda sajten (eftersom män måste betala för att vara medlemmar). Det påstås också att det tycks vara omöjligt att stänga sitt konto och på så vis sluta bli debiterad månadskostnaden.

På grund av det överväldigande antalet negativa kommentarer har vi tittat på ett tiotal recensionssidor för att se vilka positiva kommentarer andra användare lämnat. En del som recenserat sajten menar att antalet fejk-profiler är betydligt lägre än på andra liknande sidor. Det sägs även att det finns ungefär lika många kvinnor som män på sajten och att chansen att lyckas få till ett möte är höga.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.