Skip to main content
victoria milan header

Victoria Milan

Victoria Milan är sajten för dig som söker extra spänning i vardagen. Detta är inte platsen för dig som söker seriös dejting om du är singel, utan för dig som vill ”leka” lite vid sidan av.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: Sexdejting / Otrogna
Webbsida: Victoriamilan.se
Support: support@victoriamilan.se

Priser

Priser aktiv dejting
3 mån: 499 kr / mån
6 mån: 349 kr / mån
12 mån: 249 kr


😀 Fördelar

  • Populär tjänst för sexdejting
  • Du vet vad du får och kan förvänta dig
  • Hög säkerhet för anonymitet

🤔 Nackdelar

  • En förhållandevis dyr tjänst


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp Matchningar Facebook login


Liknande dejtingsajter:
Badoo | Tinder | C-date


Om Victoria Milan

Victoria Milan är en unik dejtingsajt som riktar sig till sammanboende och gifta som söker extra spänning i livet genom en affär. Det kan vara en engångsaffär, en webbflirt eller en långvarig affär. Tanken är att erbjuda en trygg, säker och diskret mötesplats för människor som redan befinner sig i ett förhållande. Sajten lanserades i Sverige under oktober 2010. För närvarande har Victoria Milan omkring 300 000 svenska medlemmar.

Grundare är norrmannen Sigurd Vedal och konceptet finns även i flera andra länder. Vid lanseringen blev Victoria Milan kontroversiellt i Sverige och begreppet ”otrohetssajt” användes istället för dejtingsajt. Sedan dess har den negativa uppmärksamheten svalnat och nu ser de flesta Victoria Milan som en dejtingsajt som är specialanpassad för dem som till exempel hamnat i ett äktenskap som går på tomgång.

Inriktning

Victoria Milan är ett nätverk för dig som redan har en partner. Själva motiverar de inriktningen med att omkring 30 % av alla medlemmar på traditionella dejtingsajter egentligen inte är singlar, utan ljuger eller döljer sin verkliga status. Hos Victoria Milan får människor i den situationen chansen att vara öppna och träffa andra i samma situation. Målgruppen är personer där förhållandet av olika anledningar har tappat stinget eller människor som misstänker att deras partner redan är otrogen. De anger ingen specifik åldersgrupp, men genomsnittsåldern för sajtens medlemmar är omkring 32 år.

Funktioner

På grund av den något speciella inriktningen så ligger mycket fokus på säkerhet och anonymitet. De har flera effektiva verktyg för att skydda kundens identitet och undvika att man blir upptäckt av sin partner. Du kan till exempel aktivera automatisk utloggning, censurera ditt ansikte, blockera andra användare och bara visa information för användare som du litar på. Victoria Milan har till och med en ”panic button” som omedelbart stänger ner sajten, loggar ut dig och öppnar en neutral sajt istället, vilket kan fungera som en räddare i nöden om partnern plötsligt dyker upp när du söker en ny spännande dejt.

victoria milan anonymt och säkert

Mobilapp

Victoria Milan erbjuder en mobilapp som de marknadsför som ”Sveriges #1 otrohets-app för passion och utomäktenskapliga affärer”. I det stora hela har appen samma inriktning och samma funktioner som den vanliga sajten, d.v.s. verktyg för säkerhet och anonymitet, möjlighet att censurera foton och en panikknapp. Den finns tillgänglig både i Google Play och i Apples App Store, så det spelar ingen roll om du har en android-enhet eller en iPhone.

Login

Att registrera sig är gratis och kostnadsfritt. Victoria Milan är noga med att det ska vara riktiga profiler från riktiga människor. En fejkad profil med fejkade bilder kan rapporteras av andra användare eller upptäckas av deras administratörer. De är snabba på att kontrollera användare och om det inte handlar om en riktig profil, är chansen stor att kontot stängs av.

Betalt medlemskap är nödvändigt för att få tillgång till samtliga funktioner. Ett gratiskonto är mycket begränsat, men fortfarande bra för personer som vill lära sig mer om sajten och få en bättre överblick. Den som är nöjd kan bli premiummedlem och få tillgång till alla funktioner. Månadskostnaden blir lägre ju längre tidsperiod som du tecknar fullständigt medlemskap. Ett års medlemskap kan till exempel bli ungefär dubbelt så billigt i månadskostnad som att bara teckna 3 månader.

Omdömen

Att dejtingsajten har funnits sedan 2010 och dessutom är stor internationellt, visar att Victoria Milan är här för att stanna. Många gifta och sambor letar uppenbarligen efter mer spänning och något extra vid sidan om. Fördelen med Victoria Milan är att du som befinner dig i situationen kan bli medlem i ett nätverk med likasinnade människor. Föga överraskande ligger stort fokus på anonymitet och hög säkerhet. Det kan innebära vissa problem, men när du börjar lita mer på en medlem kan du öppna upp och ge medlemmen precis hur mycket information du själv vill. Fortfarande är just otrohetsinriktningen något kontroversiell. Sajten får dock höga betyg för att vara snyggt designad och användarvänlig.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.