Skip to main content
nextlove header

Nextlove

NextLove är dejtingsajten för dig som tidigare levt i ett förhållande, varit gift eller är ensamstående och har barn. Namnet talar sitt tydliga språk – Hitta din nästa kärlek!

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: Skilda / singelföräldrar 25-50
Webbsida: Nextlove.se
Support: Kontaktformulär under ”Hjälpcenter”.

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 269 kr
3 mån: 219 kr / mån
6 mån: 159 kr / mån
12 mån: 119 kr


😀 Fördelar

  • Bra sajt för dig som är förälder
  • Förhållandevis prisvärd
  • Seriös dejtingsajt med tydlig nisch

🤔 Nackdelar

  • Ingen mail eller telefon till support


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp Matchningar

Om NextLove

Nextlove är en mycket populär och omtyckt dejtingsajt med en mycket tydlig nisch. Sidan startade upp under 2013 och har således ett flertal år på nacken. Tittar man på det svenska utbudet av dejtingsajter idag så är Nextlove den enda inom sin kategori. Här samlas nämligen män och kvinnor som är ensamstående eller som är skilda i jakten på ny kärlek. Det spelar ingen roll om du vill gå in i ett nytt äktenskap eller om du bara vill öppna upp en ny dörr för kärlek igen. Alla är välkomna så länge man uppfyller kriterierna. Nextlove är väldigt tydliga med att det är ett seriöst förhållande som man ska vara ute efter om man vill använda sig av sajten, men visst kan det vara så att en och en annan oseriös person slinker in ändå.

Inriktning

Nextloves inriktning är otroligt tydlig och detta känns väldigt fräscht med tanke på alla andra dejtingsajter som inte har någon tydlig inriktning. Sidan riktar sig alltså till människor som är redo att hitta kärleken igen, som har skilt sig eller som är ensamstående med barn. Både män och kvinnor använder sig av Nextlove och sammanlagt finns det cirka 240 000 medlemmar på sajten. Den genomsnittliga åldern ligger på 34 år, men det går naturligtvis att hitta både yngre och äldre personer för den som önskar. Många profiler verifieras när man har valt att betala för tjänsten, så att medlemmarna kan känna sig trygga med att de faktiskt pratar med riktiga människor och inte bedragare eller dylikt.

Funktioner och egenskaper

Nextlove erbjuder ett flertal spännande funktioner för att dejtandet ska bli mycket roligare. Här kan man som premiummedlem t.ex. kontakta gratismedlemmar, något som annars brukar vara helt omöjligt på andra sajter. På så sätt kan man som betalande medlem få kontakt med betydligt fler personer. Med hjälp av sökfunktionen kan man även fylla i vilka kriterier man har så att urvalet blir lite mer specificerat. Det finns många olika typer av kriterier att välja mellan, så att medlemmarna snabbt ska kunna hitta personer som passar in på deras önskemål.

Utöver ovanstående funktioner så erbjuder Nextlove även verifieringar av konton. Du bör alltid verifiera ditt konto för att visa att du är den du uppger dig för att vara. Detta skapar trygghet hos andra medlemmar och gör att du troligtvis får kontakt med fler personer. Som betalande medlem kan du skicka meddelanden, chatta eller använda dig av olika signaler för att visa ditt intresse.

Mobil/app

Nextlove har skapat en app som går att ladda ner till de flesta moderna enheter. Det finns även en mobilanpassad hemsida som fungerar utmärkt och har mycket snabb uppladdningstid. Det betyder att du kommer kunna logga in och prata med andra medlemmar när som helst under dygnets alla timmar även om du inte har tillgång till en dator.

Login och registrering

Att skapa ett konto hos Nextlove är helt kostnadsfritt och detta är en av orsakerna till varför sidan är så populär. Vill man däremot kunna använda de funktioner som sajten erbjuder behöver man först bli en betalande medlem. Nextlove erbjuder ett flertal olika abonnemang och ju längre du väljer att vara medlem, desto lägre månadskostnad blir det också. Du registrerar dig med ett användarnamn som du sedan använder för att kunna logga in.

Omdömen

Omdömena gällande Nextlove är väldigt blandade. Vissa tycker att sajten är väldigt bra, medan andra avråder starkt från att använda sig av den. De negativa omdömena som går att hitta beror främst på att det inte finns tillräckligt många medlemmar som faktiskt är aktiva. Registreringarna är många, men det gäller också att folk använder sig av sajten för att man faktiskt ska kunna hitta kärleken. Överlag verkar Nextlove ändå vara en dejtingsajt som många har uppskattat genom åren och eftersom det är kostnadsfritt att registrera sig så skadar det inte att försöka, eller hur?


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.