Skip to main content
ourtime header

OurTime

Ourtime är en riktigt bra dejtingsajt för dig som är 50+ och söker någon i samma ålder. Tjänsten är utvecklad med fokus på användarvänlighet, vilket gör den till en av de enklaste dejtingsajterna i Sverige.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: 50+
Webbsida: se.ourtime.com
Support: support@help.match.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 699 kr / mån
6 mån: 249 kr / mån
12 mån: 199 kr


😀 Fördelar

  • Enkel och användarvänlig.
  • Kopplad med Match.com för maximalt med användare.
  • Roliga gruppaktiviteter.

🤔 Nackdelar

  • Inget att klaga på…


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp Matchningar  


Om Ourtime

Lever du i din absolut bästa år och vill hitta kärleken igen, t.ex om du är över 50 år? Då kan Ourtime.com vara ett alternativ. Ourtime är en dejtingsajt som riktar sig till äldre människor som är på jakt efter en vän eller en person att spendera sitt liv med.

Fördelarna är många och den tydliga nischen gör att man snabbt och enkelt kan dejta någon med samma önskemål som en själv. Yngre personer har vanligtvis ett annat sätt att dejta och därför känns denna sajt som ett mycket bra alternativ för många människor. Hos Ourtime lägger man ner mycket tid på att manuellt godkänna alla de profiler som läggs till, för att säkerställa att det är äkta och för att undvika bedragare och de anordnas ständigt aktiviteter för medlemmar att delta i.

Inriktning

Som tidigare nämnt är Ourtime.com en dejtingsajt som riktar sig till människor 50 år och uppåt. Det finns idag ingen information om hur många medlemmar som sajten har, men utifrån omdömen så går det att se att många uppskattar den väldigt mycket. Hit vänder sig människor som är trötta på att leva ensamma och vill hitta ett seriöst förhållande och undvika korta kontakter eller meningslöst dejtande.

Genomsnittsåldern ligger på 55 och uppåt, men här finns människor som även är äldre än så. För att det ska vara lättare att matcha ihop människor med gemensamma önskemål och drömmar får man besvara några frågor i samband med registrering.

Funktioner och egenskaper

Precis som på många andra dejtingsajter är det helt kostnadsfritt för medlemmar att skapa en profil. Sidan är väldigt enkel att använda sig av och det är tydligt att både designen och funktionerna är utformade för människor i övre åldern. Här satsar man på enkla och tydliga funktioner för att det ska vara lättare att navigera och använda sig av hemsidan.

Med hjälp av det smarta matchningssystemet kan man på ett smidigt sätt hitta människor med samma värderingar. Det är personlighetstestet som ligger till grund för vem man kommer att matchas ihop med.

Vill man kunna nyttja så många funktioner som möjligt behöver man bli betalande medlem, så kallad premiummedlem. Då kan man t.ex. komma i kontakt med de andra medlemmarna, blockera, titta på bilder eller använda sig av specifika sökord för att hitta rätt. Hos Ourtime anordnas det även aktiviteter som man kan delta i, t.ex. singelfika på stan eller en kväll på teatern.

Mobil/app

Ourtime har sett till att alla människor ska kunna ha tillgång till dejtingsajten och detta genom att erbjuda olika typer av versioner. Dejtingsajten går att nå via den vanliga webbsidan i t.ex. mobiltelefoner och surfplattor, men erbjuder även en app för den som hellre önskar.

Appen är helt gratis och detsamma gäller för registrering av konto. Här behöver du inte ens skapa en profil för att kunna bläddra bland de olika medlemmarna och se vad som erbjuds.

Login och registrering

Logga in med hjälp av Facebook eller använda sig av krångliga BankID? Nej, på Ourtime.com är det en helt traditionell registreringsprocess som gäller. Du väljer ditt användarnamn och sedan ett lösenord som du lägger på minnet och börjar därefter med ditt personlighetstest.

Vill du bara bläddra runt kan du vänta med abonnemangen, men vill du kunna prata med andra medlemmar direkt så har du tre olika alternativ att välja mellan. Den lägsta månadskostnaden är abonnemanget på 12 månader.

Omdömen

Det verkar som att Ourtime verkligen kan hålla vad de lovar. På internet finns det mängder med positiva kommentarer från folk som har hittat sig en partner eller skapat sig nya vänner. Den största fördelen verkar dock vara användarvänligheten. Sajten är utformad på ett enkelt och stilrent sätt utan massa onödiga och avancerade funktioner, vilket naturligtvis många uppskattar.


our time ny logo 2024

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.