Skip to main content
En person som skapar en dejtingprofil

En attraktiv presentation

Att göra din profilsida och presentation av din dejtingsida attraktiv kan kännas mer komplicerat än vad det är. Den ska vara stilren, välformulerad och personlig men på rätt sätt. Med en attraktiv presentation har du helt klart bättre chanser att matcha med den rätta. Vi har samlat några tips åt dig nedanför som en hjälp på rätt väg!

Personligt kort

Din presentation behöver vara kort men kärnfull. Den ska handla om dig och inte om vad eller vem du söker på sidan. Exempelvis kort om vem du är, vad du gillar att göra och kanske något om dina drömmar.

Håll det positivt

Även om tidigare relationer givit dig hjärtesorg eller om kärlekslivet i stort inte varit till din fördel tidigare i livet är detta inte en bra idé att skriva i din presentation. Ha glimten i ögat och håll texten positiv

Avslöja inte allt

Det kan vara bra att väcka intresset snabbt hos de som träffar på din profil. Få dem att bli nyfikna på dig men avslöja inte allt på en gång!

Be om hjälp

Det är inte alltid helt enkelt att “marknadsföra” sig själv och därför kan du med fördel ta hjälp av en kompis eller en familjemedlem när du skriver din presentation.

Fyll i alla steg!

En bra början till din profil är att fylla i alla steg som profilen ber om. Många använder sig av dessa steg vid sitt sökande genom dejtingplatsen.

Ärlighet varar längst

Du kan alltid skriva om dina bra egenskaper men tänk då på att det behöver vara egenskaper som du faktiskt har. Att romantisera en bild av dig är inte en bra väg att gå för att matcha med den rätta, dock behöver du inte vara brutalt ärlig på en gång. Ge bara en liten bit av kakan!

Vad gillar du?

Ett bra sätt att få inspiration till att skriva din egen presentation kan vara att kika in på andras profiler. Tänk också på vad du själv tycker om och vad som får dig intresserad av någons profil.

Unik presentation

Försök att få din profil att sticka ut och undvik typiska meningar som “långa promenader” eller att “fånga dagen”. Även om detta är något du gillar kan du försöka skriva det på ett mer unikt vis. Denna del av din presentation kan vara en inledning till en mycket bra diskussion.

Avslutning

En bra avslutning är aldrig fel. Här kan du bjuda in till att ta kontakt med dig via profilen eller kanske kan du ställa en fråga till dina besökare som gör det lättare för dem att inleda ett samtal.