Skip to main content
spraydate header

Spraydate – En del av Match.com

Spraydate har funnits i Sverige i över 20 år och de hade över 800.000 användare när Match.com köpte upp dejtingsidan.

Med andra ord, du dejtar numera på Match.com när du registrerar dig hos Spraydate.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp:
Unga vuxna
Webbsida: Spraydate.spray.se
Support: support@help.match.se

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 389 kr
3 mån: 249 kr / mån
6 mån: 199 kr / mån


😀 Fördelar

  • Fler användare än någonsin ihop med Match
  • Modern tjänst med en bra app
  • Roliga singelevents

🤔 Nackdelar

  • Dyrt om man vill testa en månad


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Facebook login Singelevent Dejtingapp Matchningar


Om Spraydate

Om du har varit aktiv inom nätdejting och har ett antal år på nacken så har du troligtvis hört talas om Spraydate. Spraydate är en dejtingsajt som har funnits sedan år 1999 och är därmed en av Sveriges äldsta dejtingsidor på nätet. Idag så är sajten inte längre fristående, utan istället en del av den populära och mycket omtyckta sidan Match. Av denna anledning är det betydligt svårare att göra en tydlig recension, men naturligtvis ska vi försöka så gott det går. Om du väljer att registrera dig på Spraydate är det dock viktigt att du är medveten om att det är Match som du använder dig av, vilket i sig inte är speciellt dumt det heller.

Inriktning

Spraydate har alltid fokuserat på att vara så tillgänglig för alla olika målgrupper som möjligt. Här finns det ingen specifik nisch, vilket har gjort att människor i alla åldrar och med olika intressen och ambitioner samlas på sajten. När Spraydate stod som fristående dejtingsajt fanns det cirka 800 000 medlemmar, så detta är ett tydligt tecken på att sajten var väldigt omtyckt. Idag går den hand i hand med Match.com, så antalet medlemmar är naturligtvis många fler. Här hittar du människor som är ute efter att träffa nya vänner, ha kortsiktiga relationer, men även människor som är ute efter långa förhållande och till och med äktenskap.

Funktioner och egenskaper

För att en dejtingsajt ska bli riktigt bra är det viktigt att det finns många underhållande och spännande funktioner. Spraydate, som också är Match.com, erbjuder en kostnadsfri registrering för alla sina medlemmar. Vill man däremot få tillgång till just dessa funktioner så behöver man betala ett abonnemang. Du kan själv välja om du vill betala för 3, 6 eller 12 månader. Ju fler månader du tar, desto lägre kommer också din månadskostnad att bli. Vill du bara kika runt på sajten och se vad som erbjuds så bör du vänta med valet av abonnemang tills du ser att sidan funkar för just dig.

Tidigare hade Spraydate ett medlemskap som kallades för ”Deluxe”. Var man en delux-medlem så fick man tillgång till lite fler funktioner än alla andra. En sådan var att man kunde ställa in sina sökkriterier för att lättare matchas ihop med människor som passade det egna intresset och det fanns heller ingen begränsning för hur många man kunde skicka meddelanden till. Idag får man istället välja mellan de medlemskap som Match.com erbjuder. Oavsett vilket medlemskap du väljer är alla funktioner tillgängliga och det enda som skiljer abonnemangen åt är bindningstiden och månadskostnaden.

Mobil / app

Vill du testa på att använda dig av Spraydate i mobilen? Absolut! Det är fullt möjligt, men återigen är det då Match.com som du ska ladda ner. Spraydate är nu en del av Match-koncernen, vilket i sin tur har lett till att sajten inte har någon egen applikation som går att ladda ner. Detsamma gäller naturligtvis för den som vill använda en mobilanpassad hemsida. Oavsett hur många gånger du söker på just Spraydate kommer du bara att slussas vidare till Match.

Login och registrering

Att registrera sig på Spraydate/Match är hur enkelt som helst och det enda du behöver göra är att komma på ett användarnamn och ett lösenord. För att du ska kunna matchas mot andra singlar så behöver du också besvara några enkla frågor om dig själv, t.ex. om dina intressen och din personlighet. Ett konto hos Spraydate är helt kostnadsfritt, men vill man kunna använda funktionerna och faktiskt få kontakt med andra så är det ett abonnemang som gäller.

spraydate bild
Registrering hos Spraydate – Ange ålder, namn, plats och epostadress, sedan är du igång utan kostnad med den fria registreringen.

Omdömen

Spraydate har länge varit en av Sveriges absolut mest populära dejtingsajter på nätet. Under åren har sajten fått väldigt många positiva recensioner, men även många som medger att sidan kanske inte känns 100 % seriös. Det är inte ovanligt att människor fokuserar på väldigt kortsiktiga och intima relationer istället för ett långt förhållande. Du ska inte förvänta dig väldigt seriös dejting hos Spraydate, men om du är ute efter att träffa nya vänner och snacka lite är sidan väldigt bra.


spraydate

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.