Skip to main content
elitsinglar header

Elitsinglar

Elitsinglar är sajten för dig som är mitt i karriären och som vill träffa någon likasinnad. Här hittar du spännande välutbildade singlar med höga ambitioner.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: Välutbildade, akademiker och entreprenörer.
Webbsida: Elitsinglar.se/sv
Support: info@elitsinglar.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 389 kr / mån
6 mån: 499 kr / mån
12 mån: 299 kr


😀 Fördelar

  • Seriös sajt för dig med krav
  • Personlig matchmaking
  • Bra kundtjänst

🤔 Nackdelar

  • Förhållandevis dyr tjänst


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp Matchningar Personlighetstest 


Om Elitsinglar

Elitsinglar är en dejtingsajt som ursprungligen kommer från Tyskland. Sidan har varit igång under många år, men kom till Sverige först under 2013. Detta är alltså en relativt nystartad dejtingsida som riktar sig till människor med höga anspråk. Förutom att finnas tillgänglig i Sverige och Tyskland finns Elitsinglar även i många andra europeiska länder. Här hittar du singlar som är på jakt efter seriösa förhållanden och som har mycket att erbjuda när det gäller utbildning och ambitioner. Den vanligaste åldersgruppen befinner sig någonstans mellan 29-35 år, men alla åldrar förekommer. Det finns i dagsläget ingen information om hur många människor som är medlemmar hos Elitsinglar, men enligt sajten själv får de cirka 800 nya registreringar i veckan.

Inriktning

Det finns en väldigt tydligt nisch hos Elitsinglar som man inte hittar på så många andra dejtingsajter. Denna sida riktar sig specifikt till människor som anser sig själva vara lite mer sofistikerade, ha en god utbildning, karriär och mål samt tydliga ambitioner i livet. Även om Elitsinglar har många medlemmar idag är det kvalitet framför kvantitet som gäller. När du registrerar dig kommer du att behöva genomgå ett personlighetstest på cirka 300 frågor. Tänk igenom svaren noga. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för hur din matchmaking sedan kommer att se ut.

Åldersgrupperna varierar väldigt kraftigt, men det är främst människor i åldrarna 29-30 år som samlas här. Visst finns det utrymme för yngre och äldre personer också, eftersom det inte finns någon åldersgräns förutom att du måste vara minst 18 år gammal.

Funktioner och egenskaper

Att skapa ett konto på Elitsinglar är helt kostnadsfritt, men om man vill kunna komma i kontakt med andra medlemmar och använda olika funktioner måste man först se till att bli en betalande medlem. Här finner du två olika typer av medlemskap att välja mellan. Antingen tar du Premium eller PremiumPLUS. Betalmedlemskapet Premium bjuder på de vanligaste funktionerna som att exempelvis kunna skriva meddelanden till varandra eller skicka trevliga leenden. Du kan även se vilka andra människor som har besökt din profil och kika runt bland olika bilder.

Vill du däremot få fler funktioner är det PremiumPLUS som du ska satsa på. Detta medlemskap innehåller alla ovanstående funktioner och mer därtill. Väljer du detta kommer du bland annat att kunna verifiera din profil, vilket säkerställer för andra medlemmar att du är den du utger dig för att vara. I samband med verifiering behöver du skicka in en kopia på pass/id.

Mobil/app

Idag är det standard att kunna erbjuda sina kunder mobila lösningar och Elitsinglar har tveklöst hängt med i den biten. Du har direkt tillgång till den mobilanpassade sajten i din telefon och på din surfplatta. I App store eller Google Play kan du även ladda ner en app som tar dig direkt till Elitsinglar. Både hemsidan och applikationen fungerar smärtfritt och du får tillgång till samma funktioner och medlemskap som på den vanliga sajten. Fördelen med den mobilanpassade hemsidan är att du slipper ta upp utrymme på din enhet, men å andra sidan är appen snäppet mer användarvänlig.

Login och registrering

Har du väl tagit dig igenom registreringsprocessen är allt lekande lätt. Registreringen kräver en hel del tid, eftersom du ska ta dig igenom ett frågeformulär på cirka 300 frågor. Räkna med att du behöver registrera dig i cirka 45 minuter allt som allt, men är du lika seriös som Elitsinglar kräver kommer du inte att ha några svårigheter att klara detta. Nu är det dags att välja ett medlemskap som du vill använda dig av. 3 månaders medlemskap ligger på 699 kronor i månaden, men andra alternativ finns tillgängliga.

Omdömen

Även om Elitsinglar är en relativt populär sajt har den inte alltid så positiva omdömen. Många menar att dejtingsajten är alldeles för dyr för de relativt tråkiga funktioner som finns att använda sig av. Många menar även att sidan kan vara väldigt slö och att man inte får det antal matchningar som utlovas. Visst finns det en del positiva omdömen också, men här verkar det som de negativa har övertaget.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.