Skip to main content
match.com header

Match.com

Match.com är Sveriges och en av världens största dejtingsajter och således alltid ett bra val för dig som gillar seriös dejting. Detta är också den bredaste sajten för singlar i alla åldrar och med olika intressen.


Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: 18-50 seriös dejting
Webbsida: se.match.com
Support: Kontaktformulär på sajten

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 389 kr
3 mån: 249 kr / mån
6 mån: 199 kr / mån😀 Fördelar

  • Flest användare av alla.
  • Välutvecklad dejtingapp.
  • Roliga singel-event.

🤔 Nackdelar

  • Dyrare än de flesta men prisvärt.


match.com logo

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Facebook login Dejtingapp Matchningar 


Liknande dejtingsajter:
Happy Pancake | SpraydateZoosk

Om Match.com

Match.com är utan tvekan en av de mest seriösa dejtingsajterna som finns idag. Sidan är tillgänglig i över 20 olika länder och vänder sig till människor i alla typer av åldrar. Här är det som sagt inte åldern som har betydelse, utan ditt mål med dejtingen. Match.com riktar sig till människor som är seriösa och som vill hitta en partner för ett långvarigt förhållande. Sidan lanserades på den svenska marknaden år 2002, men har varit aktiv i USA ända sedan 1995. Med tanke på att dejtingsajten är så pass stor är det svårt att säga hur många medlemmar som finns och ännu svårare att veta hur många som faktiskt är aktiva av dessa.

Inriktning

Som tidigare nämnt riktar sig Match.com till människor i alla åldrar och med alla olika typer av intressen. Detta är dock en sajt som är relativt kostsam och därför är det också främst seriösa människor som använder sig av den. Statistiken visar att medlemmarna består av cirka 45 % kvinnor och 55 % män, vilket är en väldigt jämn fördelning om man jämför med många andra dejtingsidor. Match.com är väldigt måna om att ta hand om sina medlemmar på bästa sätt och skapa en miljö som är trivsam och rolig. Av denna orsak sker kvalitetskontroller med jämna mellanrum för att säkerställa att sidan fortsätter att hålla den professionalitet som utlovats.


match.com bild

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT


Funktioner och egenskaper

Hos Match.com finns det ett flertal funktioner som du kan använda dig av, vilket gör din upplevelse mer angenäm. Du hittar bland annat den användbara, men ack så traditionella, sökfunktionen som gör att du snabbt och enkelt kan filtrera mellan de olika medlemmarna. Du fyller i vilka kriterier du vill ha och får därefter upp ett flertal resultat. Förutom sökfunktionen kan du även använda dig av vad sajten kallar för Matchaffinity. Detta är en funktion som gör det möjligt för medlemmar att besvara olika frågor, t.ex. om vilka personligheter och egenskaper som man är på jakt efter, eller varför inte vilka värderingar som är viktiga. Efter ett snabbt klick har då Matchaffinity sett till att du matchas med andra singlar som uppfyller dina önskemål.

Mobil/app

Det ska vara enkelt att dejta och detta är något som Match.com verkligen lägger vikt på. Med hjälp av den senaste och modernaste tekniken har sajten sett till att erbjuda både en nedladdningsbar applikation och en hemsida som är mobilanpassad. Appen är väldigt bra gjord och har otroligt snabb uppladdningstid. Den är även väldigt enkel att använda sig av och naturligtvis helt kostnadsfri att ladda ner. För den som inte vill ta upp utrymme på sin enhet fungerar dock den mobilanpassade hemsidan precis lika bra.

Bild från Match.com hemsida

Login och registrering

Att skapa ett konto på Match.com är hur enkelt som helst och inom loppet av någon enstaka minut så är du klar och redo att köra igång. Att registrera ett konto och fylla i dina uppgifter är gratis, men om du vill ha möjlighet att kontakta eller bli kontaktad så måste du först se till att betala för tjänsten. Välj mellan 1, 3 eller 6 månaders abonnemang. En månad ligger på 299 kronor och 6 månader får du för 894 kr, vilket blir 149 kronor i månaden.

Omdömen

Det råder ingen tvekan om att Match.com är den starkaste dejtingaktören på marknaden idag. Sidan är väldigt stor och sprider sig över hela världen. De positiva recensionerna och omdömena som finns av sajten är ett tydligt tecken på att Match.com verkligen fungerar för den som är ute efter att träffa andra seriösa singlar som letar efter en partner. Om det är något som medlemmar anser negativ är det dock kostnaderna som abonnemanget medför.


Match.com logo

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.