Skip to main content
happy pancake header

Happy Pancake

Happy Pancake är en svensk dejtingsida som är helt gratis att använda. Tjänsten finansieras genom reklam på hemsidan och i appen, så du dejtar inte helt ostört.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️ 3/5
Målgrupp: Unga vuxna
Support: info@happypancake.com

Priser

Helt gratis!


😀 Fördelar

  • Stor användarbas
  • Gratis dejtingtjänst

🤔 Nackdelar

  • Uråldrig plattform
  • Reklam


Populäraste dejtingsajterna

1 Populärast på Dejtingplatsen LÄS MER
2 Bästa valet för yngre 18-25 år LÄS MER
3 nextlove dejtingsida För ensamstående föräldrar och skilda. LÄS MER

SE ALLA DEJTINGSAJTER

Liknande dejtingsajter:
Badoo | Spraydate | Zoosk

Om Happy Pancake

Att befinna sig på dejtingsajter blir allt mer vanligt och en sida som har blivit mycket populär är Happy Pancake. Sidan startade upp år 2007 och har lång erfarenhet av just dejting på nätet. Det som utmärker denna dejtingsida lite extra är att du inte behöver betala för att få tillgång till specifika funktioner eller tillägg. Kunder kan registrera sig helt kostnadsfritt och inga avgifter tillkommer. Happy Pancake har istället valt att finansiera sin sida med hjälp av marknadsföring och reklaminlägg. Detta är ett nytt och fräscht koncept som sticker ut ur mängden. I dagsläget kan man tyvärr inte hitta någon information om hur många medlemmar som finns på sajten, men om man ska titta på aktiva medlemmar är det troligtvis en av Sveriges största dejtingsidor just nu.

Inriktning

Det är inte ovanligt att människor i övre medelåldern använder sig av olika dejtingsajter på nätet, men hos Happy Pancake är det en annan åldersgrupp som gäller. Här är det nämligen flest medlemmar i åldrarna 20-30 år, men även 30-40 är vanligt förekommande. Utbudet är väldigt brett och varierande, men detta kan också resultera i många oseriösa personer. Det är ytterst få som skriver någon ordentligt presentation och troligtvis är det många som registrerat sig på skoj.

Funktioner och egenskaper

När det kommer till funktioner så har inte Happy Pancake det absolut största utbudet, men eftersom sajten är gratis så känns detta ändå helt okej. Sidan är enkel i sin utformning, men de funktioner som finns fungerar fläckfritt på både mobiler och på datorn. Här finns en sökmotor så att du själv kan bestämma vad det är för typ av människor som du önskar träffa, t.ex. genom att sortera utifrån ålder eller område. Som medlem har man även möjlighet att sätta ett flertal olika inställningar på sin profil för att göra den mer attraktiv, men mer funktioner än så erbjuder inte dejtingsajten. Eftersom Happy Pancake använder sig av reklam för att finansiera sin hemsida så får man räkna med att det dyker upp ett flertal banners och marknadsföringsinlägg under surfandets gång, men om du kan stå ut med detta så är Happy Pancake ett bra alternativ.

Mobil/app

Tekniken går framåt i rasande fart och naturligtvis ligger Happy Pancake helt rätt i tiden. Här finns det både en mobilanpassad hemsida som du kan använda dig av och även en applikation som du kan ladda ner. Både appen och den vanliga hemsidan är användarvänliga och lättnavigerade. Sidan laddar upp snabbt och fungerar riktigt bra med en stark internetuppkoppling. Naturligtvis är det helt gratis att ladda ner appen och att skapa ett konto, precis som alltid.

Login och registrering

Att registrera sig på Happy Pancake är busenkelt och något du gör inom loppet av någon enstaka minut. Här får du fylla i personlig information om dig själv och sedan verifiera ditt konto för att bekräfta det. När du loggar in använder du bara ditt valda användarnamn/mailadress och det lösenord som du valde när du registrerade dig. Inloggningen går till på samma sätt på mobiltelefoner och surfplattor.

Omdömen

Innan man väljer en dejtingsajt kan det vara bra att kika på omdömen från tidigare eller befintliga medlemmar. Omdömen som har blivit lämnade om Happy Pancake är väldigt blandade. Vissa menar att sidan är perfekt och bra på alla sätt och vis, medan andra menar att här finns främst människor som är ute efter tillfälliga kontakter och inte något långvarigt. Att sidan är gratis kan naturligtvis komma även med nackdelar, t.ex. just att alla inte är ute efter en seriös relation. Över lag är det dock främst positiva kommentarer som flödar och människor som faktiskt hittat sina partners här.