Skip to main content
badoo header

Badoo

Badoo är en av Sveriges största dejtingsajter för yngre vuxna upp till 30 år som vill träffa spännande singlar. Registrera dig snabbt med Facebook och spela även in en videopresentation om dig själv.


Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: Unga vuxna
Webbsida: Badoo.com/sv
Support: Feedback formulär


Priser

Priser aktiv dejting
1 vecka: 25 kr
1 mån: 89 kr
3 mån: 67 kr / mån
6 mån: 49 kr / mån
Livstid: 480 kr
😀 Fördelar

  • Otroligt många användare
  • Billig tjänst med hög kvalitet
  • ”Encounters” – Likt Tinder


🤔 Nackdelar

  • Ingen mail eller telefon till supportREGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Facebook login Dejtingapp Matchningar Liknande dejtingsajter:
C-date | Tinder | Victoria Milan

Om Badoo

Badoo är en mångsidig app som lanserades år 2006. Man påstår sig ha hela 428 miljoner registrerade användare världen över och med tanke på hur bred målgrupp man riktat in sig på är det faktiskt förståeligt. Badoo är inte enbart en dejtingapp, utan även en plattform där man kan prata med andra eller skaffa nya vänner. Fenomenet Badoo är därför en riktig praktisk app som kan komma väl tillhands i många olika situationer.

Inriktning

Eftersom du genom Badoo kan dejta, chatta och skaffa vänner är det en app som riktar sig till en extremt bred målgrupp. Här ligger den största skillnaden mellan Badoo och vanliga dejtingappar, som enbart är inriktade på dejting. Badoo kan vara ett riktigt bra alternativ även för den som inte alls är intresserad av att dejta. Kanske är man på resande fot eller så har man kanske precis flyttat till en ny plats – då kan Badoo verkligen vara ett bra val! De flesta medlemmar är dock mellan 20 och 35 år gamla.

Funktioner

På Badoo finns det flera roliga funktioner att ta del av. Du kan bl.a. ladda upp en video på dig själv för en mer personlig presentation och verifiera din identitet via t.ex. Facebook eller e-post.

Precis som på liknande appar kan du besöka andra användares profiler, skicka meddelanden och spara intressanta personer som favoriter. Dessutom kan du se vem som har tittat på din profil, och vem som är i din närhet. Du ställer själv in vilket avstånd som maximalt ska finnas mellan dig och andra medlemmar. På så vis behöver du inte se användare som är alldeles för långt borta.

Bland de mer utmärkande funktionerna finns bland annat möjligheten att se om och när en viss användare gått förbi dig eller befunnit sig på samma plats eller liknande. Sedan finns funktionen kallad ”Encounters”, som är ganska lik Tinder. Du får upp en bild på en annan användare, och kan trycka på tre olika knappar beroende på vad du tycker om personen. Du väljer mellan ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”. Om båda parter väljer ”Ja” blir det en matchning.

badoo medlemmar

Betalda funktioner

Om du är villig att betala en mindre avgift kan du även få ett par ytterligare funktioner. Exempelvis kan du välja Super Powers, Badoo Credits eller Badoo Premium. Då kan du bland annat vara osynlig för andra användare, synas i större utsträckning och få mer information om intressanta medlemmar.

App

Den som tycker om att chatta via mobilen kan använda Badoos app. Den är väldigt användarvänlig och enkel att förstå. De allra flesta använder just appen, men det är också möjligt att gå in på Badoo via datorn. Du väljer helt enkelt vilket alternativ som passar dig bäst.

Login

För att registrera dig på Badoo kan du välja mellan tre alternativ: Facebook, e-post eller telefonnummer. Enklast är det att logga in via Facebook, vilket gör hela processen snabbare och enklare. Badoo läser in vilken stad du bor i (eller vilken du angett på Facebook) och importerar automatiskt ett par bilder från din profil. När du skapar ett konto via Facebook mejlas ett lösenord till din e-post.

Du kan också välja att registrera dig via en e-postadress eller ett telefonnummer. Då blir det lite mer att göra själv, men trots det tar det bara ett par minuter innan du kan komma igång.

Omdömen

Precis som alla andra dejtingappar har Badoo fått både positiv och negativ kritik. Till den negativa hör främst uppfattningen att Badoo inte är till för den som söker en långvarig relation. Å andra sidan kan det ha mycket att göra med att appen inte enbart är inriktad på dejting. Många användare tycker att Badoo är en utmärkt app just eftersom den erbjuder så många sociala möjligheter. Dessutom är den riktigt enkel att använda, och de många olika funktionerna gör den svår att tröttna på.

badoo logo

REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.