Skip to main content
50plusmatch header

50PlusMatch

Namnet talar för sig själv. 50PlusMatch är dejtingsajten för dig som är 50+ och som söker trevliga människor i samma ålder. Här kan du använda både din dator, mobil och surfplatta för att träffa trevliga människor.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: 50+ kärlek eller vänskap
Webbsida: 50plusmatch.se
Support: service@c-date.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
1 mån: 299 kr / mån
3 mån: 199 kr / mån
6 mån: 149 kr / mån
12 mån: 79 kr / mån


😀 Fördelar

  • Äldre beprövad dejtingsajt.
  • Lika stor andel män som kvinnor.
  • Förhållandevis billig tjänst.

🤔 Nackdelar

  • Inget att klaga på.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.


Dejtingapp

Liknande dejtingsajter:
OurTime

Om 50PlusMatch

Precis som namnet beskriver är 50PlusMatch en dejtingsajt som riktar sig till äldre människor över 50 år. Här är det en lägsta åldersgräns på just 50 år som gäller, men det finns ingen övre åldersgräns att anpassa sig efter. Sidan grundades redan 2006 och har således en del år på nacken. Den är uppskattad av många och finns i flera delar av Europa. Förutom att vara tillgänglig i Sverige finns 50PlusMatch även i Belgien, Finland, Danmark och Norge. Med sina låga priser och bra abonnemangsformer har 50PlusMatch visat sig vara en av de bästa sajter som finns idag för människor i övre medelåldern som vill hitta en livspartner eller varför inte bara en ny vän.

Inriktning

Dejtingsajtens inriktning är väldigt tydlig. Här träffas människor som är 50+ för att prata, lära känna varandra eller kanske för att hitta en ny partner i livet. Människor kan ha olika avsikter för att samlas på en dejtingsajt och hos 50PlusMatch är alla välkomna. Fördelen med att välja en dejtingsida med en tydlig nisch är att man vet vad man har att förvänta sig. Som 50 plussare slipper du sitta och bläddra igenom ett hav av 20-åringar innan du hittar någon i en ålder som du känner är passande.

Hur många medlemmar sajten har är svårt att säga, men det vi vet är att könsfördelningen är god. 50 % av alla medlemmar är kvinnor och 50 % är män, vilket bevisar att 50PlusMatch verkligen riktar sig till alla, oavsett kön.

Funktioner och egenskaper

50PlusMatch är en dejtingsajt som har ett snyggt och stilrent utseende. Funktionerna är relativt enkla, men detta är egentligen bara till medlemmens fördel. Här är det lätt att navigera runt och hitta bland de olika sektionerna, inställningarna och funktionerna. Precis som på många andra dejtingsajter kommer du att kunna kontakta och prata med andra medlemmar, men även titta på bilder, skicka privata meddelanden eller få obegränsat antal intresseförfrågningar.

50PlusMatch är helt kostnadsfritt att använda sig av och det är även gratis att registrera ett konto. Vill man däremot få tillgång till alla funktioner behöver man betala en avgift. Avgiften för tjänsten är väldigt låg om man jämför med många andra sajter där beloppet kan uppgå till hundratals kronor. Här hittar du abonnemang från endast 75 kronor i månaden.

Mobil/App

Oavsett om du använder dig av en dator, surfplatta eller en mobiltelefon kommer du att ha möjlighet att använda dig av 50PlusMatch när helst du känner för det. Sajten har en väldigt bra och enkel mobilanpassad hemsida som du kan använda dig av för att logga in och prata med andra medlemmar. Om du hellre skulle föredra finns även en app tillgänglig och det enda som krävs för att kunna använda denna är att du har uppkoppling till internet. Tidigare omdömen om appen visar att den har haft en del buggar som har satt käppar i hjulen för medlemmarna, men förhoppningsvis är dessa åtgärdade för länge sen.

Login och registrering

Det är viktigt att du har god tid på dig när du ska skapa ett konto hos 50PlusMatch. Här ska du nämligen fylla i information om dig själv och svara på några frågor, som sedan ska användas som underlag för att matcha dig med rätt typ av person. I samband med registreringen ska du även skriva in ett användarnamn och ett lösenord som du vill använda dig av och du är nu redo att dra igång dejtandet. Det går bra att skapa sig en profil innan man väljer att betala för ett abonnemang.

Omdömen

Omdömena gällande 50PlusMatch är väldigt blandade, men det mesta talar för att 50PlusMatch är en bra sajt som verkligen gör det som utlovas, att matcha ihop människor med gemensamma intressen. Abonnemangsformerna är billigare än många andra alternativ och den tydliga nischen gör att det är enkelt att veta vad man kan förvänta sig.


REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT

Det kostar ingenting att registrera sig och kolla runt! Du betalar först när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra.