Skip to main content
edarling header

eDarling

eDarling är dejtingsajten för dig som är 30+ och som vet vad du vill i livet. Här hittar du spännande singlar över hela landet som är ute efter seriös dejting som kan leda till något speciellt i livet.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: 30+ seriös dejting
Support: info@edarling.se

Priser

Priser aktiv dejting
3 mån: 549 kr / mån
6 mån: 499 kr / mån
12 mån: 299 kr / mån


😀 Fördelar

  • Etablerad dejtingsajt i Sverige.
  • Stor medlemsbas.
  • Seriös dejting på riktigt.

🤔 Nackdelar

  • Inte billig men prisvärd för 12 månader.


Dejtingapp Matchningar Personlighetstest

Liknande dejtingsajter:
Elitsinglar | Match.com

Om eDarling

Är du på jakt efter ett seriöst förhållande? På eDarling samlas män och kvinnor som är trötta på att leva som singlar och som vill hitta någon med höga ambitioner och drömmar. Sidan startade upp under 2010 och för att slå konkurrenterna fokuserade de mycket på marknadsföring. Man kunde höra talas om eDarling på allt från radio till tv och sidan blev snabbt väldigt populär. Idag är eDarling ett mycket känt namn som har många medlemmar i hela landet. När du registrerar dig får du gå igenom ett personlighetstest på hela 280 frågor för att bevisa hur seriös du verkligen är och för att du lättare ska kunna matchas med singlar som delar dina värderingar, intressen och vardag.

Inriktning

Som tidigare nämnt så riktar sig eDarlig till människor som verkligen söker ett förhållande av seriösare slag. Målgruppen är tydlig och här är det tveklöst höga anspråk som gäller. Vad ”höga anspråk” betyder är dock en tolkningsfråga, men i de flesta fall så menar man ambitioner, en bra karriär och ett sikt på just ett seriöst förhållande. Naturligtvis behöver du inte besitta alla dessa egenskaper för att du ska kunna använda dig av sajten, men det kan ändå vara bra att veta medveten om att sidan ställer lite högre krav på dig som medlem än vad många andra dejtingsajter skulle göra. I genomsnitt har sajten cirka 10 000 nya medlemmar varje månad, men hur många som finns överlag hittar vi ingen siffra om. Åldrarna varierar väldigt kraftigt men majoriteten av medlemmar ligger någonstans mellan 25-35 års ålder.

Funktioner och egenskaper

För att du ska kunna använda dig av eDarling på ett ordentligt sätt så behöver du vara en betalande kund. Här finns det möjlighet att välja mellan två olika typer av abonnemang och båda innehåller olika typer av funktioner och egenskaper. Som premiummedlem har du möjlighet att ta emot och skicka ”leenden” till andra medlemmar och du kan också se bilder, skicka meddelande och se vilka som har besökt din personliga profil. Vill du däremot få tillgång till mer än så kan du välja PremiumPlus. Detta medlemskap bjuder på funktioner som låter dig se när den andra medlemmen har öppnat och läst ditt meddelande och du kan även verifiera din egna profil. För den som önskar kan man även ta del av ”Lyckträffen”. Denna funktion gör det möjligt för dig att få tillgång till 20 extra förslag på matchande partners om dagen.

Mobil/app

Hos eDarling ska allt gå så enkelt och smidigt som möjligt. Det ska vara kul att dejta och inte medföra någon stress eller krångel. För att du ska kunna använda dig av dejtingsajten vart helst du befinner sig så har aktören skapat en applikation som du kan ladda ner på både iOS och Androida enheter. Vill man undvika appar, även om den fungerar väldigt bra, så kan man istället testa den mobilanpassade hemsidan. Alla alternativ fungerar smärtfritt och har snabba uppladdningstider.

Login och registrering

Vill du kunna använda dig av eDarling fullt ut behöver du bli betalande medlem. Medlemskapens pris varierar från 599 kronor i månaden till 299 kronor. Ju längre abonnemang du tar, desto billigare blir månadskostnaden, men du är å andra sidan bunden under abonnemangstiden. Du registrerar dig enkelt genom att berätta mer om dig själv, lämna dina personliga uppgifter och svara på 280-300 frågor som handlar om dig och din personlighet. Ditt konto verifieras direkt, men funktionerna som finns tillgängliga blir aktiva först efter betalat medlemskap.

Omdömen

Denna dejtingsajt har utan tvekan fått många bra recensioner och det verkar som att den verkligen fyller sin funktion. Tidigare medlemmar berättar att de med enkelhet har hittat sig en partner och tillsammans påbörjat sina nya liv tillsammans. Här slipper du folk som är oseriösa eller som bara är ute efter ”tillfälliga kontakter”. Visst kan priset kännas en aning dyrt, men om det kan få dig att hitta äkta kärlek är det troligtvis värt det, eller hur?