Skip to main content
Vänner som träffas

Vissla

Vad söker du; vänner, kärlek, flirt?

Oavsett vad du letar efter ger Vissla dig möjligheten att träffa nya människor, med samma intentioner som dig själv. Appen fokuserar på dig och dina val på vägen mot att bygga nya relationer av olika former. Vi är högst medvetna om att såväl kärlek kommer och går som att vänner kommer och går. En flirt kan vara kort eller långvarig, ibland slutar den tvärt och ibland rinner den ut i sanden. Alla människor söker olika typer av relationer vid olika tidpunkter i livet och därför ger Vissla dig möjligheten att välja den typen av relation du söker just idag för att träffa likasinnade. Alla relationer är viktiga och med Vissla kan du ha kul på vägen mot nya relationer!

En vanlig och kanske gammal norm är tvåsamhet. En norm som Vissla valt att bryta. Många dejtingappar och sajter erbjuder möjligheten att hitta den sanna kärleken men tyvärr kan du träffa på många som inte delar denna visionen även om de använder sig av samma plattform. Med Vissla blir det tydligt när du har möjligheten att välja vilken relations-kategori du vill tillhöra. Söker du vänskap, kärlek eller en flirt? Ja, då finns de alternativen att välja på och inom kategorin träffar du andra personer som söker samma sak vid samma tidpunkt.

För en erfaren “dejtare” på olika webbplatser och appar är det ingen ovanlig känsla att vid vissa perioder bli trött på dejtandet. Kanske har du stött på många oseriösa personer som inte varit ärliga med sina intentioner, som tagit upp mycket av din tid för att sen sluta svara eller att du helt enkelt inte finner det du letar efter. Då kan Vissla vara det du söker. För en stund kan du bara matcha och chatta med personer som har tänker detsamma som du och kanske bygga en vänskap som blir långvarig, vem vet? Åtminstone vet du att personerna du möter har samma intentioner som du själv.

Appen som pratar till dig direkt och placerar dig och det du efterfrågar i det första rummet. Som inte begränsar och minimerar dina valmöjligheter utan ger dig möjligheten att hitta precis det du vill, precis just här och nu. Med sitt normbrytande och nytänkande koncept ger vi Vissla 5/5 poäng.