Be2

be2 hemsida

be2

 

 

Fördelar med Be2

  • En av världens största dejtingsajter
  • 360.000 Svenska medlemmar
  • 57% tjejer & 43% killar
  • Inspirerande dejtingsajt
  • Fokuserar på seriösa singlar
  • Hög kontroll och säkerhet

Gratis registrering!

registrera dig

Inga förbindelser eller kostnader. Skapa din profil, sök singlar och mycket mer på Be2 helt kostnadsfritt.

Om Be2

Be2 är en av världens största dejtingsajter som har som mål att matcha seriösa personer som passar in i ett långvarigt förhållande. Be2 har funnits sedan 2004 och sedan dess har de växt lavinartat då det är många som hittat kärleken och givetvis rekommenderat Be2 till sina vänner.

Totalt är det över 33 miljoner personer i över 30 länder som letar efter kärleken via Be2. Varje dag är det ca 20 tusen nya medlemmar som registrerar sig hos Be2 och de får hjälp av 225 anställda som kontrollerar profiler och ser till att alla får rätt förutsättningar för att hitta matchande singlar.

be2 bild

Skapa profil och sök singlar gratis

Du kan registrera dig och skapa en profil helt kostnadsfritt på Be 2 för att sedan kunna söka efter spännande singlar på Be2. Du kommer snabbt märka att det är väldigt enkelt att söka och hitta personer i ditt område samt att bilda dig en uppfattning om personen genom de utförliga profilerna.

Be2 garanterar din säkerhet

Be2 har en professionell kundservice som övervakar och kontrollerar alla profiler och vad som sker på sajten. Om du av någon anledning skulle känna obehag av någon person meddelar du kundservice som genast blockerar personen och ser till att du inte besväras.

Dessutom kontrolleras alla profiler och deras innehåll innan de publiceras. Detta för att säkerställa att profilen är seriös och att den passar in hos Be2 för seriös nätdejting.

Din personliga information är säker

Dina person- och kontaktuppgifter är strikt konfidentiella och visas aldrig för andra medlemmar. Det är helt upp till dig att besluta när du vill lämna ut dina uppgifter till andra medlemmar. På Be2 kan du känna dig säker och trygg. Luta dig tillbaka och ha kul tillsammans med andra singlar.

Be2 har ett intelligent system som matchar ihop dig med andra passande singlar. Ett program jämför dina intressen, värderingar, utseende och mycket mer för att sedan föreslå passande singlar för dig. Du bestämmer Självklart själv vem du vill ta kontakt med och inte.

Med den långa erfarenheten som Be 2 har och den vetenskap som ligger bakom deras tjänst är chansen stor att du får många bra förslag!

Gratis registrering!

registrera dig